Thursday, November 12, 2015

bloggers' pre-christmas party

Eilen järjestettiin tyttöjen kanssa oululaisten bloggaajien pikkujoulut ja voin kertoo että oli älyttömän kivvaa enkä ois vielä kymmenen jälkeenkään halunnu lähteä kotiin, vaikka olin ollu paikalla jo varmaan viis tuntia. Tää postaus tulee nyt olemaan aika kuvapainoitteinen, joten tässäpä näitä ruutuja eiliseltä:

 

Erityiskiitos Evelle, jonka ansiosta saatiin juhlatilaksi käyttöön Oulun arkkitehtikillan kiltatalo, joka siis sijaitsee Oulun Pikisaaressa. Eve pitikin meille tilaisuuden alussa pienen puheen ja kertoi meille enemmän talosta, jonka voi siis vuokrata omiakin juhlia varten, jos sattuu olemaan tila hakusessa. Pisteet illan emännälle myös koristeluista! (kuvassa myös Tiina, Annika ja Marianne)

 

Puistokahvila Makia tarjos meille neljät erilaiset leivokset tapahtumaan, mikä oli ihan huippu juttu. Oli ihan älyttömän hyviä nuo kaikki, huhhuh!

 

Ihana Enni! :3 (taustalla Tiina, Linda ja Laura - yllätten kaikilla kamerat käsissä..)
Ja mitäs muita huippuja sponsoreita meillä oli? Tässä Sita ja Tiina on nähtävästi laittamassa Sticky Wingersin lahjakortteja Glitteristä saatuihin goodie bageihin.
Cloetta sponssas meille isot määrä suklaata ja pähkinöitä, joitten kanssa Heidi tässä nähtävästi tuskailee, että mihin me nää kaikki laitetaan, haha.
Parasta eilisessä oli kyllä ehottomasti ihmiset, joista esim. tässä kuvassa olevat Marianne ja Annika ovat suht uusia tuttavuuksia. Oli ihan parasta päästä höpöttelemiseen kaikista blogijutuista, mutta harmi että aika ei millään riittänyt kaikkien kanssa juttelemiseen tälläkään kertaa.

 

Oli ihana nähdä miten kaikki oli panostanu sekä asuihin että eväisiin. Ehdottomasti tämmösiä iltoja lisää, kiitos.

Tässä vielä linkit kaikkien mukana olleiden blogeihin: Marianne, Linda, Annika, Tiina, Enni, Jenna, Pinja, Kaisa, Marjo, Mima, Mella, Miia, Nina, Sita, Laura, Heidi, Tiina, Eve, Annika, Mette Meikäähän ei tietenkään näy näissä mun ottamissa kuvissa muissa kuin tuossa ryhmäkuvassa, joten jotta tästä postauksesta tulis vielä entistäkin pitempi niin laitetaanhan vielä asukuvat. Jouduin eilisen kiireen takia valitettavasti ottamaan nämä tänään, mutta sainpahan kivan lumisateenkin näihin kuviin..


fluffy cardigan - SheIn (saatu blogiyhteistyönä/sponsored) | dress - Gina Tricot | boots - Dr. Martens


 
English translation:
We had a pre-christmas party for the bloggers of our town yesterday! I can tell you I had a lot of fun, but making this post took so long that maybe that's enough of translation this time, haha.

15 comments:

 1. Huh huh miten upeita kuvia ja ryhmäkuvat oli niin onnistuneita! :) Ja ruoka hyvää ja ilta ihana. <3
  xoxo Mella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Mella! Vähän kyllä harmittaa kun ei vaan jaksanu syyä enempää, oli niin hyvvää : D

   Delete
 2. Oli kyllä niiiin mukava ilta! Aika meni ihan supernopeaa.. nyt oon kovasti taas ruodussa ruuan suhteen, joten vähä haikeaa kattoa kuvia nuista ruuista :'D oli ihana nähä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, oli kyllä huippu ilta ja tosi kiva nähä! <3 Harmi ku aika meni tosiaan niin nopeesti :c

   Delete
 3. Hihii käytin tätä postausta vähän hyväksi, ku en millään ehtiny alkaa linkkailemaan kaikkia blogeja! ':)
  Oli tosi kiva tavata eilen!! :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ja piti kommentoida kans sun upeelta asua: IHANA! ❤️

   Delete
  2. Hahaha, siihen linkittämiseen meni kieltämättä aika palijon aikaa : D mutta joo, oli kyllä tosi kiva tavata sut! Ja kiitos kehuista <3 paras mekko ;D

   Delete
 4. Tosi upeita kuvia, mukavasta illasta! :)<3 Ihana tuo sun mekko ja takki! :)

  ReplyDelete
 5. Näyttää upeelta! Jospa sitten ens vuonna mukana.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo, toivottavasti ois jottain tapahtumaa jo ennen ens jouluaki :P

   Delete
 6. Apua! Kirjoitin sulle viime viikolla kommentin, mutta se ei ole täällä! Yritin siinä kertoa että oli kiva tavata ja jutella pikkujouluissa ja kiitos hirveesti kuvista! Se kommentti ei varmaan saavuttanut sua, mutta toivottavasti tämä saavuttaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei :c oli kyllä kiva jutella ja eipä kestä kiittää kuvista! :3

   Delete
 7. Ihana kirjotoitus meidän pikkujouluista. Repesin kyllä nauraan tuota mun pohtivaa ja joskin myös tuskastelevaa ilmettä pähkinäpussien ympärillä. Kiitos Sarkku kun toimit illan aikana kuvaajana, toivottavasti ehdit myös nauttia illan aikana.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha ;D Eipä kestä kyllä kiittää, kyllä meikä kerkes myös relata ja tuo kuvaajan rooli tulee niin luonnostaan, että ei siitä nyt niin paljon vaivaa oo, ellei kaikille pidä alkaa ottaa jotain asukuvia ;D

   Delete